top of page
IMG-20220406-WA0000.jpg

Skupinska vadba

JOGE

S pomočjo jogijskih telesnih in dihalnih vaj lahko lažje obvladujemo vsakodnevne zahteve, vzpostavimo notranji mir, zdravje in ravnovesje, bolje razumemo sebe in druge in izjemno vplivamo na kvaliteto našega življenja.

Stalnice našega vsakdana, kot so preobremenjenost, stres, izgorelost in načeto zdravje, so lažje obvladljive in bolj pod nadzorom. Življenje postane bolj kvalitetno in izpolnjeno, odnosi z ljudmi pa bolj gladki in polni.

Vadbo bomo pričeli z asanami (telesnimi vajami), ki so primerne za vsakogar, učinkujejo na vsak telesni del in koristijo vsem, ki jih vadijo. Zavestna osredotočenost na dihanje, gib in občutenja v telesu nas bodo privedla v stanje globoke psihofizične sprostitve. Z dihalnimi vajami (pranajamo) se bo organizem še dodatno sprostil in umiril in vzpostavil nadzor nad nepotrebnimi miselnimi aktivnostmi.

Joga je kraljeva pot, je proces samospoznavanja, odkrivanja in rasti. Je pot, ki nas preko odkrivanja sebe vodi v zavedanje o medsebojni povezanosti in soodvisnosti vsega, kar nas obdaja.

Kje:

plesna šola Rolly, Ulica heroja Šaranoviča 27, Maribor

Kdaj:

vsak četrtek od 18.30-20.00

Potrebujete:

podlogo, deko in udobna oblačila

Prispevek 15 evrov na vadbo, 45 evrov na mesec, 110 evrov na 3 mesece

O meni,

sem Marija Kure. Joga je moja življenjska pot zadnjih 24 let.

 

Obiskovala sem Jogo v vsakdanjem življenju in si po mnogokratnih obiskih v Indiji pridobila certifikat za inštruktorja joge v Dr Rao's Ayurveda and Yoga Centre.

NIVE5255-Edit-2.jpg

Prijava na brezplačen prvi obisk

arrow&v
bottom of page