top of page
IMG-20220406-WA0000.jpg

Skupinska vadba

JOGE

S POMOČJO JOGIJSKIH TELESNIH IN DIHALNIH VAJ LAŽJE OBVLADUJEMO

vsakodnevne zahteve, vzpostavimo notranji mir, zdravje in ravnovesje, bolje razumemo sebe in druge in izjemno vplivamo na kvaliteto našega življenja.

Stalnice našega vsakdana, kot so PREOBREMENJENOST, STRES IN NAČETO ZDRAVJE, so lažje obvladljive in bolj pod nadzorom. Življenje postane bolj polno, kvalitetno in izpolnjeno, odnosi z ljudmi pa bolj ljubeči, čuječi in polni.

VADBO PRIČNEMO Z ASANAMI (telesnimi vajami), ki so primerne za vsakogar. Telesne vaje, ki jih izvajamo zavestno in s pozornostjo, izjemno dobro delujejo na naš organizem. 

 

Osredotočenost na dihanje, gibanje in občutenja v telesu nas privedejo v stanje globoke psihofizične sprostitve. Sprostijo se napetosti v telesu, umirijo se čustvena stanja in utiša naš dejaven um. 

 

Z DIHALNIMI VAJAMI (pranajamo)

se organizem še dodatno sprosti in umiri na  telesnem, čustvenem in mentalnem nivoju. Zavestno nadzorovanje našega diha, ki je temelj in izvor življenja in zavesti, nas ne samo sprosti, ampak nas preko notranje tišine poveže tudi s tem, kar v resnici smo.

 

SAMO NOTRANJA IZKUŠNJA BITI RESNIČNO TRANSFORMIRA.

JOGA JE POT ODKRIVANJA IN ODSTIRANJA TANČIČ, KI NAS LOČIJO OD ENOSTI.

Je pot rasti in samospoznavanja. Je pot, ki nas preko odkrivanja sebe vodi v zavedanje o medsebojni povezanosti in soodvisnosti vsega, kar nas obdaja. Je pot, ki nas popelje iz nevednosti v Vednost, iz smrtnosti v Večnost bivanja.

S pomočjo jogijskih vaj gradimo odnos in ljubezen do sebe.

 

TELO ZAČUTIMO KOT SVETIŠČE, TEMPELJ, POSEBEN PROSTOR, KI OMOGOČA ŽIVLJENJU, DA SE SKOZI NAS IZRAŽA V TEM PROSTORU IN ČASU.  

Prisrčno vabljeni, da se pridružite poti raziskovanja in odkrivanja notranjih globin.

Kje:

FB skupina Najlepša so jutra

Kdaj:

> Joga v živo, Wake park Duplek, od pon. do petka, od 5.00 do 6.15, 
> Spletna joga, vsak delovnik od pon. do petka, od 5.30 do 6.15 

Potrebujete:

podlogo, deko in udobna oblačila

Joga v živo 40 evrov na mesec
Spletna joga 35 evrov na mesec

O meni,

sem Marija Kure. Joga je moja življenjska pot zadnjih 24 let.

 

Obiskovala sem Jogo v vsakdanjem življenju in si po mnogokratnih obiskih v Indiji pridobila certifikat za inštruktorja joge v Dr Rao's Ayurveda and Yoga Centre.

NIVE5255-Edit-2.jpg

Prijava na jogo preko spleta in v živo

arrow&v
bottom of page